Cauta cod:

Cauta mai multe: Vile

Vila P + E + M - Zona Aradul Nou
Cod:3164

Localitatea: Arad, Zona: Aradul Nou

Conceptul este o casa in stil nordic, in care accentul principal a fost pus pe maximizarea starii de bine, prin intermediul spatiului, lumina si optimizarea circulatiei.
Minimalismul arhitecturii nu este unul rece, ci, unul care potenteaza sentimentul de liniste, relaxare si intimitate.
In spiritul nordic, parterul, spatiul principal al locuintei, cel destinat adunarii familiei si socializarii, are o pondere majora in alcatuirea functionala si sugereaza, intocmai, starea de bine cu cei dragi.
Acesta gazduieste, holul principal de acces, zona de zi, zona de luat masa si o bucatarie, in continuum deschis dar separabil prin intermediul usilor culisante, un grup sanitar, spatiul tehnic si doua garaje.
Accesul la etajul intai si mansarda se realizeaza pe o scara interioara imbracata in lemn, cu o balustrada perfect armonizata.
La etajul I se afla trei dormitoare care continua linia de amenajare a casei, astfel; dormitor matrimonial cu baie proprie, o baie care deserveste celelalte dormitoare si o toaleta separata.
Mansarda, scaldata in lumina naturala, ofera doua incaperi spatioase cu multiple destinatii si un spatiu tehnic ( spalatorie, calcat, etc.)
Cadrul exterior, la fel de relaxant, reconfortant, bine organizat, beneficiaza de o curte pavata cu refugiu pentru doua autoturisme si o zona privata in spate, cu o terasa ce extinde zona de zi si un spatiu exterior pentru servit masa.
Piscina compeseaza caldura zilelor de vara, incadrata de un grup de arbusti decorativi si o intindere de gazon care aduc liniste in priviri.
Cateva particularitati definesc aceasta proprietate fabuloasa: simplitatea liniilor arhitecturale, calitatea ireprosabila a executiei si a finisajelor alese, plus o gama de privilegii extra (accesul se face pe un drum privat care deserveste 4 case individuale, incalzire in pardoseala pe toata suprafetei casei, tamplaria din lemn de stejar si paltin, etc.), toate concepute pentru confortul si relaxarea ta.

PRET: € 423.999

Nr. camere:
6
Acces auto:
DA
Bai:
3
Suprafata teren:
978 mp
Bucatarii:
1
Front stradal:
20 m
Suprafata construita:
334 mp
Tip imobil:
Caramida
An constructie:
2022
Garaje:
2
Apa:
DA
Canalizare:
DA
Gaz:
DA
Anexe:
DA
Curte:
DA
Piscina:
DA
Cablu TV:
DA
Telefon:
DA
Faianta, gresie:
DA
Incalzire:
Centrala proprie
Internet:
DA
Sistem alarma si supraveghere:
DA
Mansarda:
DA
Parchet:
DA

 

Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta, va rugam sa folositi informatiile din pagina contact.